W jasnych, nowoczesnych wnętrzach restauracji On-The-Wave króluje kuchnia fusion, która łączy w sobie regionalne, bałtyckie dania skomponowane z lokalnych składników oraz egzotyczne smaki z odległych zakątków świata. Menu zmienia się sezonowo wraz z porami roku, a produkty wykorzystywane przez Szefa Kuchni pochodzą z niewielkich, organicznych upraw. Nieodłącznym elementem menu są również dania wegetariańskie oraz przeznaczone dla alergików.
Restauracja dzieli się na część bufetową oraz część a’la carte z kawiarnią. Regularnie odbywają się tu również wydarzenia związane z szeroko pojętą sztuką kulinarną, jak m.in. spotkania, warsztaty czy degustacje win.
Godziny posiłków:
- śniadanie 07.30-10.30
- obiadokolacja 17.00-20.00
All inclusive nad morzem serwujemy również na talerzu. Zasmakuj się w naszej kuchni.
Śródziemnomorski klimat nad Bałtykiem? To właśnie nasz Atrium Bar, zlokalizowany w niepowtarzalnej przestrzeni jedynego w Kołobrzegu hotelowego Atrium.
Możesz tu skosztować przepysznej, chrupiącej pizzy prosto z pieca. Nie brak również fantazyjnych drinków – przekonaj się na własne oczy, że kreatywność naszych barmanów jest nieograniczona!
Wesela, komunie, chrzciny, jubileusze, wieczory panieńskie i kawalerskie – okazji do wspólnego świętowania nigdy nie brakuje. A nowoczesny hotel nad samym morzem w zielonej części Kołobrzegu to idealne tło do celebrowania wyjątkowych chwil. Z przyjemnością zorganizujemy zarówno huczną imprezę na ponad 100 osób, jak i kameralne przyjęcie w gronie najbliższych. Zapewniamy stylowe wnętrza, wyśmienitą i zdrową kuchnię, profesjonalną obsługę – i dużo więcej. Bo do każdego przyjęcia podchodzimy indywidualnie i przeżywamy je wspólnie z gośćmi.
Dowiedz się więcej i zorganizuj swoje przyjęcie: sales@seasidepark.pl