Gospodarz wydarzenia: Jacek Zamski, Dyrektor gastronomii w Seaside Park Hotel**** w Kołobrzegu, sommelier.
Na kolacji degustacyjnej będzie 6 szefów kuchni:
Przemysław Staniek - Szef kuchni restauracji On-the-Wave w Seaside Park Hotel**** w Kołobrzegu
Tomasz Wojasiński - Szef kuchni restauracji Wichłacz
Tomasz Madera - Szef kuchni restauracji w Park Hotel Szczecin
Wiktor Ignaczak - Szef kuchni restauracji w Shuum Boutique Wellness Hotel
Grzegorz Nowicki - Szef kuchni restauracji w Hotel AQUARIUS SPA
Augustine Nsai - Szef kuchni - freelancer
Liczba miejsc ograniczona
Wybierając voucher za 200 zł - kupujesz voucher dla 1 os.
Wybierając voucher za 380 zł - kupujesz voucher dla 2 os.
Wybierając voucher za 570 zł - kupujesz voucher dla 3 os.
Wybierając voucher za 760 zł - kupujesz voucher dla 4 os.
Wybierając voucher za 950 zł - kupujesz voucher dla 5 os.
Wybierając voucher za 1140 zł - kupujesz voucher dla 6 os.